Ισπανικά

Η Γλώσσα

Τα ισπανικά ή καστιλιάνικα είναι μια ιβηρική ρομανική γλώσσα. Τα Ισπανικά είναι επίσημη γλώσσα σε τουλάχιστον 21 κράτη. Πάνω από 450 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο μιλούν Ισπανικά ενώ πάντα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Instituto Cervantes είναι η μητρική γλώσσα για τουλάχιστον 329 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία και την παγκόσμια λογοτεχνία.
Ως γλώσσα σχετίζεται με αρκετές άλλες σε ό,τι αφορά στη φωνολογία, τη γραμματική και την ορθογραφία.

Γιατί να μάθω Ισπανικά;

Τα Ισπανικά είναι επίσημη γλώσσα σε τουλάχιστον 21 κράτη.

Η Ισπανική γλώσσα κερδίζει καθημερινά έδαφος σε όλους τους τομείς της ζωής των ευρωπαίων, και όχι μόνο, πολιτών. Μετατρέπεται σταθερά σε γλώσσα της παγκόσμιας οικονομίας. Κυριαρχεί, μετά την Αγγλική, και στη ναυτιλία.

Το γεγονός ότι η προφορά και η σύνταξη της Ελληνικής και της Ισπανικής γλώσσας παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία, καθώς και ο μεγάλος αριθμός ελληνικών λέξεων που υπάρχουν στα ισπανικά κάνει την εκμάθησή της πιο εύκολη συγκριτικά με άλλες ξένες γλώσσες

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία εντυπωσιακή ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών, των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Τμήματα

Λαμβάνοντας υπόψη την ευρεία χρήση της Ισπανικής γλώσσας σε όλο τον κόσμο, το “Mastermind Language School” παρέχει ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης της Ισπανικής όλων των επιπέδων. Σκοπός της διδασκαλίας της γλώσσας είναι η ανάπτυξη και η καλλιέργεια της επικοινωνιακής ικανότητας του σπουδαστή, αλλά και η εξάσκηση των τεσσάρων βασικών γλωσσικών δεξιοτήτων του: της ακουστικής κατανόησης, της γραπτής και προφορικής έκφρασης και της κατανόησης του γραπτού λόγου της Ισπανικής. Μέσω της ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας των “MLS ”, οι σπουδαστές αποκτούν βασικές πολιτιστικές και πολιτισμικές γνώσεις για τις χώρες που χρησιμοποιούν την Ισπανική ως την επίσημη γλώσσα τους.

Γιατί να επιλέξω το MLS;

Στο εκπαιδευτήριο μας παρέχουμε: Ολιγομελή και Ομοιογενή Τμήματα (4-9 ατόμων) για ποιοτικότερη εκπαίδευση. Με τους δια δραστικούς πίνακες (Interactive Boards) σε όλες της αίθουσες, ο σπουδαστής συμμετέχει ενεργά στο μάθημα στο οποίο γίνεται ταυτόχρονη χρήση ψηφιακών μέσων. Τέλος η πολυετή εμπειρία των καθηγητών μας συνιστά ένα ακόμα βήμα προς την επιτυχία.

Εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των απαιτητικών γονιών που θέλουν να προσφέρουν ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά τους αλλά και των ενηλίκων που θέλουν αγαπούν το βιωματικό μάθημα.